Kikkert til en jæger

Posted by on august 30, 2013 in Udendørs | 0 comments

Kikkert til en jæger

Pyh ha, det giver næsten sved på panden at skulle finde på den helt rigtige gave til min mand, der fylder 50 år om et par uger. Som sædvanligt har jeg bedt ham om en ønskeseddel, så jeg har noget at vælge imellem, og det har jeg da også fået.

Problemet er bare, at min mand er ivrig jæger, og alle de mere end 10 punkter på hans ønskeseddel er ting, han kan bruge, når han går på jagt. Selvfølgelig er det ikke svært at gå ind i en sportsforretning og for eksempel købe en kikkert, som er et af punkterne på hans ønskeseddel, men jeg vil jo helst finde den helt rigtige kikkert til ham, og er der noget, jeg ikke selv har forstand på, så er det da jagt og kikkerter.

I øvrigt ved jeg da, at han har en kikkert i forvejen, men da jeg gjorde ham opmærksom på det, forklarede han mig, at den, han har, er temmelig gammel og faktisk ikke er så god mere.

Min gode venindes mand er også jæger, så jeg valgte i går at bede ham kigge på ønskesedlen fra min mand og så notere nogle mærker indenfor de enkelte ønsker, som han vil vurdere er de rigtige til sådan en gave.

Det har han heldigvis også gjort, så nu ved jeg, at hvis det skal være en kikkert, jeg giver ham i gave, skal jeg nok vælge en Bresser, for det er i hvert fald det mærke, min venindens mand selv vil foretrække.

Så nu har jeg lige været en tur på nettet for at orientere mig lidt om prisniveau og den slags, men det er jeg på en måde blevet endnu mere forvirret af, for der er også andre ting på min mands ønskeseddel, som jeg har fundet i en webshop, der handler med jagtudstyr.

For eksempel ønsker han sig også et par jagtbukser, og i den pågældende webshop faldt jeg over et fabrikat, som min venindes mand har skrevet på ud for jagtbukserne. Webshoppen forhandler nemlig Deerhunter jagttøj, og selv om jeg nok synes, det er ret mange penge at give for et par bukser, så skal min bedre halvdel nu alligevel have noget af ordentlig kvalitet, når han nu fylder rundt.

Selv om jagt ikke er min egen hobby, kan jeg bestemt godt forstå, at man kan blive fristet, når man surfer rundt på sådan en webshops hjemmeside. Der er mange forskellige, lækre ting at vælge mellem, og jeg overvejer faktisk, om jeg skal se helt bort fra min mands ønskeseddel og give ham noget, der slet ikke står på den.

Sagen er, at den nævnte webshop også forhandler nogle meget gedigne våbenskabe, og min mand har tidligere ved flere lejligheder nævnt, at han nok burde overveje at investere i et rigtigt våbenskab. Han har ganske vist et, men det har han selv bygget op af en tidligere reol, og det er ikke specielt praktisk, når han skal placere sine våben i det. Et professionelt våbenskab vil nok også være mere sikkert.

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.