Event i København

Posted by on august 29, 2016 in Rejser, ferie og fritid | 0 comments

Event i København

Da det firma, jeg har arbejdet for i godt og vel 10 år nu, for nogle måneder siden åbnede en helt ny filial i København, blev jeg bedt om at stå i spidsen for den nye afdeling, og jeg havde nogle meget travle måneder med at få ansat nye medarbejdere til afdelingen.

Det blev godt overstået inden den planlagte åbning af filialen, der inklusive mig selv beskæftiger otte personer, hvoraf de seks er helt nyansatte. Jeg blev af firmaets ledelse bevilget et beløb til personalepleje, der skulle have til formål at ryste de nye medarbejdere, som jo ikke kendte hinanden i forvejen, sammen.

Det er ikke en type opgave, jeg har beskæftiget mig med tidligere, så jeg talte med nogle bekendte om, hvordan man laver et godt personalearrangement, som kan få deltagerne til at lære hinanden bedre at kende, og som samtidig gerne måtte være en sjov og festlig oplevelse for dem.

En af mine bekendte foreslog, at vi skulle tage ud og spille bowling sammen, for det plejer at være populært hos de fleste. Jeg syntes, at det var lige lovlig traditionelt, så jeg valgte at lytte mere til en anden af mine venner, som refererede til et arrangement, han selv havde deltaget i for nogle måneder siden. Det var i hans opfattelse et rigtig godt arrangement, og det blev afviklet hos et firma, der har masser af erfaring i teambuilding i København, fortalte han.

Jeg fik et telefonnummer til det pågældende firma, for indholdet i sådan et arrangement tiltalte mig faktisk meget. Det gik ud på, at deltagerne skulle ud at sejle i kajak i et afgrænset bassin og så konkurrere med hinanden i en form for polo. Senere kunne jeg jo så entrere med en restaurant, hvor vi kunne få noget godt at spise.

Jeg ringede til firmaet og fremførte mit ønske om at få skabt en rigtig god firmaevent i København, og ham, jeg talte med, gav sig god tid til at forklare mig om, hvad det hele gik ud på. Han brugte også en del tid på at understrege, at det hele foregik under iagttagelse af alle former for sikkerhed, så det ville ikke være noget problem, at deltagerne måske aldrig havde prøvet at sidde i en kajak tidligere.

Han fortalte også, at de havde masser af erfaring med at tage sig af firmaarrangementer i København, og deres holdning til disse arrangementer var, at det først og fremmest handlede om, at deltagerne skulle have det sjovt og føle sig udfordret, for på den måde bliver folk helt automatisk rystet godt sammen.

Det var lige præcist den slags, jeg var på udkig efter, og det viste sig også at holde stik, for her i bakspejlet kan både mine medarbejdere og jeg konstatere, at vi i lørdags havde det bedste firmaarrangement, som nogen af os nogensinde har været med til.

Allerede mandag morgen kunne jeg mærke, hvordan medarbejderne talte helt anderledes afslappet til hinanden, end tilfældet var de første uger, efter at vores nye filial var blevet åbnet.

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.