Min yndlingsside: CDON.com

Posted by on august 2, 2016 in It og teknik | 0 comments

Min yndlingsside: CDON.com

Jeg er en person, der køber størstedelen af mine varer online, da jeg synes, at alt omkring dette er lettere end at handle i fysiske butikker.

Det er ikke helt min kop te at stå i en lang kø bag en person, der for det første har købt halvdelen af butikken, og for det andet ikke kan finde sit kort, som ovenikøbet ikke virker, når det først er fundet.

Min lunte er ikke så kort, som det lyder, men når det kommer til at handle, så må jeg indrømme, at den godt kunne være lidt længere. Dette problem forsøger jeg at komme til livs, og derfor handler jeg mange af mine ting online. Jeg har derfor søgt efter butikker, som tilbyder et stort udvalg samt har nogle af de produkter, jeg foretrækker. Denne søgen tog ikke lang tid, og jeg fandt hurtigt frem til Norden største varehus, cdon.dk, hvor stort set alt kan findes.

 

Et udvalg der går ud over forstanden

Der skal efterhånden meget til at overraske mig, når det kommer til internetbutikker, idet jeg har været vidt omkring. Dog har ovenstående varehus taget mig med storm, hvilket skyldes det enorme udvalg, der tilbydes. Stort set alt kan findes herinde, så skal du have en PlayStation til dit barn, eller skal der købes nogle film til fredagshyggen, kan det klares herinde. Eller måske er det en bærbar til skolestart, et fjernsyn til det nye værelse eller bare en ny mobil – alt kan klares herinde. Denne hjemmeside har ikke hørt om grænser, og de sælger altså alt. Mangler du hvidevarer, tøj, legetøj osv. kan det findes her.

Der skal ikke en ekspert til at konstatere min glæde for denne side, og jeg må da også blankt erkende, at jeg aldrig har set noget lignende, og jeg vil klart anbefale alle at bruge siden her, når der skal handles ind – hvad enten det er tøj eller elektronik.

En pris alle kan være med til

Trods det store udvalg, der kan findes, er prisen stadig blevet presset helt i bund, så alle har muligheden for at få købt noget smart ind. Ikke nok med at prisen befinder sig på et lavt niveau konstant, så kan der findes tilfælde, hvor den presses yderligere – og dette har jeg benyttet mig flittigt af. Inde på Rabatbanditten kan du nemlig finde en rabatkode til cdon.dk, og hver gang dette er tilfældet, slår jeg til uden at blinke med øjnene. Dette skyldes, at når du opnår en rabat oven i den allerede billige pris, kan den helt store besparelse hentes hjem, og jeg kan ikke komme på steder, hvor der kan findes så billige priser. Priserne på denne side er noget, som alle kan være med til, så uanset om du er på SU eller er en mor til en stor familie, vil jeg klart anbefale denne side, da de har taget højde for alle situationer. De forsøger af hensyn til kunderne at gøre alt så billigt, at ingen skal undvære noget i deres dagligdag. Dette kalder jeg service, og netop derfor har jeg valgt denne hjemmeside som det sted, hvor jeg kigger hver gang, noget mangler i hjemmet.

En brugervenlig hjemmeside samt et venligt personale

Som du nok kan regne ud, har jeg handlet hos Cdon flere gange, og derfor har jeg god erfaring med siden. Jeg mener selv, at siden er virkelig god, da den gør alt lettere for brugerne. Alt er opdelt i overskuelige kolonner, og det kræver ikke en computerekspert, når de varer man søger, skal findes. Faktisk kan selv mit barn klare det, hvilket fortæller lidt om den brugervenlige hjemmeside, der kan findes her. Rabatkoder til cdon.dk er ikke noget, som kræver meget arbejde at finde, idet de selv på deres hjemmeside har en fane, som viser dig vej til rabatkoder – de vil altså bare forkæle os. De gør indkøb til en billig og let sag, som skyldes priserne samt den gode hjemmeside.

Jeg vil dog også lige kort tale om deres gode kundeservice, som er klar til at betjene dig fra 09.00 – 18.00. Dette har jeg tidligere benyttet mig af, når jeg ville have uddybet noget, og de hjælper altså en hurtigt på vej. Jeg kan ikke sige det nok – hvis du vil have en hjemmeside, der kan alt, er det den her.

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.