Tjek prisen først

Posted by on juli 23, 2014 in Hus og have | 0 comments

Tjek prisen først

Vi leverer og monterer uden beregning, stod der på et skilt i hvert af de store udstillingsvinduer til den hvidevareforretning, jeg tilfældigt kom forbi for en måneds tid siden, da jeg havde ærinde i naboforretningen, som er en butik med diverse udstyr til kæledyr, hvor jeg altid køber foder til vores hund.

Allerede et par dage senere kom min kone og jeg til at tale om, at nogle af vores hårde hvidevarer efterhånden var temmelig nedslidte, så vi nok måtte se i øjnene, at vi ville få nogle ret store udgifter til nødvendige udskiftninger af vores maskinpark.

Jeg kom i tanker om det skilt, jeg havde set i den pågældende hvidevareforretning, men jeg syntes faktisk ikke rigtig, jeg kunne bruge det med gratis levering og montering til noget, for min nabo er elektriker, og da vi ofte hjælper hinanden med forskellige praktiske opgaver, er der ingen tvivl om, at jeg sagtens kan få ham til at montere sådan nogle hårde hvidevarer.

Derfor valte jeg at søge lidt på nettet for at orientere mig om priserne, og det gik hurtigt op for mig, at der kan være mange penge at spare ved at købe for eksempel vaskemaskiner online i en webshop i stedet for i en butik inde i byen.

Men min kone og jeg var enige om, at det ikke kun handlede om vores vaskemaskine, for det var lige så vigtigt at få udskiftet vores tørretumbler, der i sin tid blev købt samtidig med vaskemaskinen, så de nu begge er næsten 13 år gamle.

Derfor tænkte jeg, at man måske kan opnå en rabat af en eller anden størrelse, hvis man køber flere maskiner i den samme webshop. Og det viste sig da også, at den forholdsvis høje pris for at få en vare leveret til døren slet ikke steg, hvis man skulle have leveret flere maskiner på én gang.

Så jeg forsøgte mig med at lægge flere maskiner i ”indkøbskurven”, som det hedder i den slags netbutikker, og jeg kunne konstatere, at min udgift til fragt var det samme for to maskiner som for kun en.

Det skal udnyttes, tænkte jeg, for så kan vi lige så godt få udskiftet vores opvaskemaskine ved samme lejlighed, for der er trods alt en del penge at spare i forhold til indkøb i en fysisk forretning her i byen.

Så jeg valgte sammen med min kone at placere en ordre på tre maskiner i den netbutik, som var billigst med de produkter, vi ønskede. Og så var det, at min kone fik øje på et tilbud i den pågældende netbutik. De havde nemlig en poseløs støvsuger, som hun længe har ønsket sig, på tilbud til næsten 1.000 kroner under normalprisen, og nu kunne vi oven i købet også spare udgiften til fragt, så jeg lod mig overtale til det også.

Og min nabo sørgede for monteringen af maskinerne, hvilket kun kostede mig et par kolde pilsnere, så nu er huset bestykket med helt nye, hårde hvidevarer, der er indkøbt til en ganske fornuftig pris.

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.