Jeg er glad for min køkkenmaskine

Posted by on maj 9, 2015 in Hus og have | 0 comments

Jeg er glad for min køkkenmaskine

Et år i julegave fik jeg den fineste køkkenmaskine, som jeg egentligt blev ret glad for. Samtidigt havde jeg en lille stemme i hovedet, som spurgte om, jeg nu også ville komme til at bruge den nok. Ellers var det jo bedre at bytte den til noget andet godt. Der er jo masser af lækre ting at vælge i mellem i isenkræmmerbutikken. Kunne faktisk lave en liste så lang.

Jeg besluttede mig for, at jeg nok skulle blive glad for en køkkenmaskine. Den er jo totalt arbejdshest, når der skal æltes tunge gærdeje, piskes eller røres noget i køkkenet. Med mand og tre børn plus legekammerater er der gang i køkkenet her i huset.

Samtidig er køkkenmaskinen tidsbesparende for mig. Mens den kører derudad og ælter, pisker og rører, kan jeg nå at rydde ingredienser væk og fylde opvaskemaskinen og i det hele taget bare få ryddet op i køkkenet. Efterhånden forstår man køkkenmaskiners store popularitet. Den kan virkelig aflaste en i køkkenet og give dig frie hænder til at klare andre opgaver.

Hvis du overvejer en køkkenmaskine, kan jeg kun sige go go go herfra. Med i dine overvejelser kan du have faktorer som pris, udseende, motorkraft, garanti og hvor meget tilbehør, som medfølger køkkenmaskinen ved køb. Og hvis du mangler flere argumenter, skulle du ta’ og læse denne artikel om køkkenmaskiner: http://husoghavesiden.dk/hvilken-koekkenmaskine-skal-du-vaelge/.

Den køkkenmaskine, som jeg fik i julegave, endte jeg med at bytte til en anden model, da jeg vurderede, at det var vigtigt for mig at have køkkenmaskinen til at stå fremme på køkkenbordet – simpelthen for at den skal være lige ved hånden hele tiden. Derfor betød udseende og design noget i dette tilfælde – dog uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Ikke noget med at bakse den ind og ud af et køkkenskab eller hente den nede i garagen. Nogle kan sikkert fint opbevare sin køkkenmaskine på den måde og så stadig få den brugt meget, men jeg ved med mig selv, at det er vigtigt for mig at have min køkkenmaskine indenfor nærmeste rækkevidde.

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.