Senior date

Posted by on februar 21, 2014 in Rejser, ferie og fritid | 0 comments

Senior date

Senior dating er blevet utroligt populær. Der er ikke helt enighed om, hvad ordet præcis dækker over. På nogle datingsites, skal man blot være over 40 år, på andre datingsites skal man være 50 eller over 60 år. Men uanset alder, så er seniordating blevet virkelig populært. Det kan fx være gamle Grethe på 65 år, der har mistet sin mand. I gamle dage, var det fuldstændig utænkeligt, at hun skulle finde en ny mand pga. hendes fremskredne alder – i dag er det nærmest en selvfølge, da ingen ønsker at dø ensom. For gamle Grethe på 65 år har internettet altså givet hende en unik mulighed for, at finde en ny mand, på trods af hendes alder. Det er bl.a. derfor, at seniordating er eksploderet i popularitet.

Senior date – over 40 år

Men senior dating behøves ikke kun at være for gamle Grethe på 65 år. Det kan også være lidt yngre mennesker, der går i gang med senior dating. Hvis man fx lige er fyldt 45 år og man støder ind i en træls skilsmisse, så er senior dating ideelt. Når man er 45 år, så er man ofte travlt beskæftiget med børn og karriere, og når der så pludselig ikke er en ekstra hånd mere, så kan man godt få svært ved at finde tiden til at finde den næste eneste ene. Her er en senior date en virkelig god løsning, da det i den grad er tidsbesparende og nemt. En yderligere fordel er, at man kan opstille nogle kriterier for en kommende mand, ligesom man kan fortælle om en selv, og hvorfor man leder efter en kæreste. Denne mulighed ekskluderer fx folk, der ikke har lyst til at være sammen med en, der har børn, hvilket i den grad er ideelt, da man så sparer en masse tid og besvær.

Senior date – over 50 år

Seniordating er dog ikke så begrænset, at dem over 50 år ikke hører med. Ofte er dem over 50 år `sluppet af med` børnene derhjemme, og oplever nu at de har en hel masse tid til overs, som de ikke havde da børnene boede hjemme. Her kan singler så udnytte seniordating til, at finde en, som de måske kan leve resten af livet med. En af fordelene for dem over 50 år, og for alle andre aldersgrupper for den sags skyld, er at man kan lede efter sin kommende partner andre steder end sit normale netværk. Dette forstørrer chancen for, at finde en ny en, at leve livet sammen med væsentligt, da man formentlig havde mødt den eneste ene i sit netværk allerede nu. Dette er altså endnu en positiv gevinst ved seniordating og bl.a. en af grundende til, at det er blevet så populært.

Uanset om man er over 40 år, over 50 år eller over 60 år, så er en senior date altså en rigtig god løsning, hvis man vil finde en ny partner. Det kræver blot lidt gåpåmod, tålmodighed og selvfølgelig internet.

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.