Fræk dating

Posted by on marts 26, 2014 in Kunst og kultur | 0 comments

Fræk dating

En første date, er altid spændende – endelig skal man se om ens date er noget. Når man er på en fræk date, så bliver det i hvert fald ikke mindre spændende. En fræk date er nemlig et møde mellem to personer, der søger et seksuelt eventyr. De har typisk fundet hinanden på frække dating sider, og vil nu tjekke, om kemien også er der i virkeligheden. Hvis det bliver som håbet, så er en fræk første date blot et forspil til mere! Der er altså ikke noget at sige til, hvis man er lidt mere spændt end normal, når man er i gang med fræk dating. Men hvad skal man egentlig tage højde for, når man gerne vil have en succesfuld første fræk date?

Fræk dating – førstehånds indtrykket er essentielt

Når du endelig har haft held på de frække datingsider, og skal ud og se, om kemien også er der i virkeligheden, så er det vigtigt at det allerførste indtryk er godt. Hvis de første par minutter af den frække date går godt, så går de næste par timer oftest også som det skal. Derfor er det så vigtigt, at der er en umiddelbar kemi, når man møder hinanden allerførste gang. Hvis der er kemi, så skal det nok ende, som i begge ønsker ved en fræk date.

Fræk dating – gode dating spots

Tit finder en almindelig date af sted på en restaurant. Dette er også et godkendt sted til fræk dating, men det er ikke helt optimalt. Det kan nemlig være ret kedeligt, og der er risiko for, at man bliver hængende ved bordet og aldrig får foretaget overgangen fra bord til seng. Derfor er det bedre, hvis i finder alternative steder, hvor der fx kunne være alkohol indblandet. Selvom alkohol kan være skidt, i for store mængder, så skader en lille sjus aldrig. Et par genstande reducerer nemlig den værste nervøsitet, og forstørrer chancen for at den frække date går som håbet. Hvis man vil gå det sidste skridt, når man er på en fræk date, er alkohol altså en fantastisk løsning – bare i små doser!

Tøj til fræk dating

Selvom fræk dating går ud på mere end en almindelig date, gælder de samme grundregler for udseendet: Det vil sige, at du som kvinde ikke behøver falde ned i beautyboxen, og at du som mand ikke behøver dufte langt væk af aftershave. Høje hæle og dybe udskæringer er heller ikke nødvendigvis en fordel. Gør dig i stedet casual og tag noget ekstra frækt på inderst inde. Gem altså det sexy look til senere på aftenen. Selvom hensigten med fræk dating selvfølgelig er sex, behøver man ikke udstråle at man er alt for desperat. En god mellemløsning er altså ideel.

Fræk dating er altså en fantastisk løsning, hvis man har brug for lidt spænding i hverdagen og et seksuelt eventyr. Et godt sted at starte med at lede efter en fræk date er på sexhunt.dk, hvor der er rigtig mange dating profiler oprettet, og dermed også gode chancer for at finde et match til den kommende date.

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.