Den bedste massagestol

Posted by on september 24, 2013 in Hus og have | 0 comments

Den bedste massagestol

Hvilken massagestol er den bedste der findes? Efter at have testet utallige Massagestole, havde jeg troet at svaret lå lige for, men det går det ikke helt. En ting er dog sikkert, der er rigtigt mange stole at vælge imellem, men kun få af dem er rent faktisk så gode, at de kan gøre det ud for en massør.Jeg har prøvet over 100 forskellige stole, og en ting er ganske klart, man kan starte med at fra sortere alle de “uoriginale” stole, det er typisk kopier af nogle gamle Inada Massagestole, og bruger derfor en teknologi som nemt er 10-15 år gammel.

Der er nogle få mærker som skiller sig positivt ud i mængden af Massagestole.

Det er Fuji, Panasonic og Sanyo.

De 3 er de japanske mærker, det er dem som laver den bedste og mest avancerede massage, det er også dem som kan levere reservedele hvis stolen en dag går i stykker.

Rigtigt mange har prøvet at købe ukendte mærker, med den store risiko at man ikke kan få reservedele, da enten forhandlerne eller producenten er gået konkurs.

Nå tilbage til den bedste stol, her er det et valg om massage som vil komme til at afgøre hvilken stol der er den bedste.

Først skal man gøre sig klart hvem der skal bruge stolen, er det privat eller er det som personalepleje i et firma?

I firmaet er det vigtigt at stolen er i stand til at gøre mange forskellige mennesker tilfredse, og det kræver at stolen er meget alsidig i sin “behandling” – i dette tilfælde er det helt klart Fuji som markerer sig som den bedste stol. De har lige her i efteråret lanceret en helt ny stol, som er den bedste massagestol jeg personligt har prøvet. Massagen er kraftig, men kan dæmpes i hele 12 styrketrin, så enhver kan finde en hårdhed der passer til ens behov.

Det er den mest autentiske massage jeg har prøvet af alle de Massagestole jeg har prøvet, og følelsen af at det er hænder der masserer er imponerende.

Dens skulder nakkemassage er i en klasse for sig, og i det hele taget er der et væld af muligheder for at tilpasse stolen til den enkeltes ønsker og behov.

Den er lavet i et lækkert materiale, og alt føles som meget gennemført.

Fjernbetjeningen er overskuelig, og displayet er i farver og med meget tydelige karakterer.

Panasonic’en modstykke kom på markedet for nogle år siden, hotstone er dens tilnavn og den har netop varme i massagerullerne, som skal efterligne en hotstone massage – dette er dog meget langtfra den følelse man får, men alligvel er det dog rart med varmen i massagehovederne, hvis man har meget trætte og ømme muskler.

Selve massagen er god, dog temmelig kraftig, og det er både Panasonic’ens styrke – men også dens største svaghed! Flere af dem vi havde til at teste stolene, brød sig simpelthen ikke om den meget kraftige massage ( og den er ikke i stand til at massere blidt), andre elskede dog denne styrke.

Så skal man købe til sig selv, og i markedet for at få sig den ultimative massagestol, bør man prøve dem begge to.

Panasonic’ens giver også en fantastisk skuldernakke massage, et punkt hvor Panasonic og Fuji er klart førende ifht alle konkurrenterne.

Desværre er priskiltet på disse 2 Massagestole i den tunge ende, og er ens budget ikke til en stol på den forkerte side af 50.000,- så er der faktisk en mulighed for at få fuji’s massage men til en noget mere attraktiv pris.

Care Relax Massagestole, som har Danmarks største sortiment af Massagestole, har netop fået lavet deres egne Massagestole af fabrikken som er vant til at producere Fuji’s familie serie af Massagestole.

Det betyder at man får en fantastisk massagestol, som giver en utrolig imponerende massage, og med deres høje kvalitet af robot og indmad – men med Care Relax navnet på istedet for Fuji.

Dette gør at man kan få en massagestol med stort set alle funktioner og uhørt høj kvalitet ifht prisen på bare 30.000,-

Hos Care Relax Massagestole kan man iøvrigt også prøve både den nye Fuji EC3800 og Panasonic’s hotstone.

Uanset hvilken af de Massagestole vi har nævnt her, så går man ikke galt i byen – de byder hver især på høj kvalitet, god massage og der er ligeledes en ordentlig after sale service på disse produkter.

Til sidst er der kun at ønske god fornøjelse, man bliver let afhængig af sådan en 🙂

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.